KyS:lle useita aluemestaruuksia, Vepsäläisen Onni aloitti kisakauden voitolla!

VeVen kevätkansallisissa KyS:n juniorit ja hieman aikuisemmatkin nappasivat useita palkintosijoja. Kilpailu oli samalla 12-sarjalaisille ja sitä vanhemmille Kaakon alueen keskimatkan mestaruuskilpailu. Timo Harju oli laatinut avokalliomaastoon mukavan haasteelliset radat, ainakin jos se on pääteltävissä eri sarjojen kilometriajoista.

Aluemestaruuskilpailuissa (sijoitukset suluissa AM-sijoituksia) KyS:stä palkintokolmikkoon pääsivät Antti Pasi (H13, 1.), Roosa Metsola (D16, 1.), Aino Väyrynen (D18, 1.), Marja Töyrylä (D50, 1.), Venla Kääriä (D13, 3.) ja Maria Kurhinen (D45, 3.). Lisäksi kansallisen kisan puolella edellämainittujen lisäksi pärjäsivät mainiosti Akseli Virtanen (H10RR, 2.) ja kisakautensa reilun kolmen minuutin voitolla aloittaneen H88RR-sarjan Onni Vepsäläisen.