Nuorten Rasticup käynnistyi sateisissa merkeissä Iitissä

Kymenlaakson Nuorten Rasticup käynnistyi varsin sateisessa säässä Iitissä, Anhavan hiihtomajan maastossa. Kymin Suunnistajista maastoon starttasi ilahduttava määrä, eli 28 nuorta suunnistajaa! Mukana oli myös usea ensikertalainen, joita toivottavasti ei sateinen sää suuremmin haitannut. Ensikertalaisista kovinta vauhtia piti H9RR-sarjan voittanut Evert Gango. Evertin lisäksi sarjavoittoon ylsivät Antti Pasi (H13), Aino Väyrynen (D18) ja Roosa Metsola (D16). Lisäksi kolmen parhaan joukkoon ylsi seitsemän muuta kyssiläistä.

Rasticup jatkuu Imatralla 13.6 suunnistettavalla Kaakon alueen nuorten mestaruuskilpailulla, jonne KyS järjestää linja-autokuljetuksen. Lue asiasta tarkemmin täältä. Nyt myös kyseiseen kilpailuun ilmoittautuminen onnistuu IRMA-järjestelmässä.

Posted in Kilpailut.