Nuorten torstaiharjoitus 14.6.

Alkukesän viimeinen nuorten torstaiharjoitus pidetään Tavastilassa upouudella kartalla, joka on Hannu Kainlaurin käsialaa. Aivan Jukolan alla pidettävän harjoituksen teemana isommille nuorille on yhteislähtö Jukolamaisilla hajonnoilla maustettuna. Harjoituksessa tärkeintä on omaan suoritukseen keskittyminen yhteislähtösählingin keskellä. Emittejä ei ole, mutta rasteja on runsaasti lähekkäin, joten rastilipuissa olevien koodien tarkistus on erityisen tärkeää tulevaa Jukolaa ajatellen. Vanhimpien nuorten tarkkojakin rastipisteitä sisältävä rata on pituudeltaan n. 3,5 km. Tämä rata soveltuu hyvin myös kokeneimmille 13-14-vuotiaille konkareille. Hieman vähemmän suunnistaneille on tarjolla n. 2,6 km pitkä helpompi rata, joka myötäilee sopivasti isompien reittejä ja näin kaikki yli 12-vuotiaat pääsevät osalliseksi yhteislähdön tiiviistä tunnelmasta.

Nuorimmile on tarjolla RR ja TR-radat.

Karttalinkki: http://kansalaisen.karttapaikka.fi/linkki?scale=16000&text=Torstaiharjoitus+14.6.2012&srs=EPSG%3A3067&y=6715002&x=496335&lang=fi

Posted in Yleiset.