KyS:n nuorilla mukava kilpailumatka Imatralle!

KyS:n nuoret huoltajineen matkasivat keskiviikkona 13.6.2012 linja-autolla Imatralle. Kohteena olivat Kaakon alueen nuorten mestaruuskilpailut, joka oli samalla Rasticupin 2. osakilpailu. Itse kilpailuun osallistuneiden 25 nuoren lisäksi mukana oli mukava määrä lasten vanhempia, joten tunnelmaa bussissa riitti hyvin!

SK Vuoksen järjestämissä kisoissa tarjolla oli varsin nopeavauhtista, polkupitoista maastoa, jossa kuitenkin ainakin aikojen perusteella myös pummeilta ei jokainen välttynyt. Menestystäkin KyS:lle tuli tosi mukavasti, aluemestaruuteen ylsivät Aino Väyrynen (D18), Lauri Lavikainen (H16) ja Daniel Koivisto (H13). Aluemestaruusmitalit ojennettiin myös Antti Pasille (H13, 2.), Akseli Virtaselle (H10RR, 3.) ja Matias Kavakolle (H8RR, 2.).

Mutta menestystäkin tärkeämpää reissulla oli se, että kaikilla oli iloinen mieli, kuten kuvassa Larvin Saga erinomaisesti antaa esimerkkiä! Tässä kisassa jokaikinen suunnistaja palkittiinkin muhkealla leivällä! Tästä erityiskiitokset järjestäjäseura SK Vuokselle!

Rasticup jatkuu 26.6. Sippurastin järjestämänä Kouvolan Takamaalla.

Posted in Kilpailut.