Rasticup jatkuu 26.6 Kouvolassa, ilmoittaudu mukaan!

Kymenlaakson Nuorten Rasticup jatkuu Sippurastin tiistaina 26.6.2012 järjestämällä osakilpailulla, joka järjestetään Kouvolan Takamaalla. Kilpailukutsu ja alustavat kilpailuohjeet mm. ratapituuksineen löytyvät Sippurastin sivuilta.

Ilmoittautuminen Rasticupin osakilpailuun tapahtuu IRMA-järjestelmässä. Jos et ole vielä kirjautunut IRMA-järjestelmän käyttäjäksi (huom! Voit tehdä sen myös ilman, että hankit lisenssiä, sillä Rasticupiin ei lisenssiä vaadita), niin ohjeet siihen löydät mm. KyS:n nettisivuilta.

Ilmoittautuminen Sippurastin kilpailuun päättyy perjantaina 22.6, joten ilmoittauduthan ajoissa! Entiseen tapaan paikalla on jälleen runsaasti Kymin Suunnistajien aikuisia ohjaajia, joten myös ensikertalaisille on tarjolla hyvää opastusta kilpailurutiinien suhteen!

Posted in Kilpailut.