Ilmoittaudu Kainuun Rastiviikolle 2013 edullisemmin 15.8 mennessä!

Suunnistuksen MM-kisojen yhteydessä järjestettävälle Kainuun Rastiviikolle 2013 voit ilmoittautua edullisimmin, kun teet ilmoittautumisen 15.8.2012 mennessä! Kyseinen kilpailu on nyt avattu myös KyS:n IRMA-kalenteriin, joten ei muuta kuin ilmoittautumaan ensi vuoden megatapahtumaan! Jo nyt on varmaa, että kyssiläisiä on lähdössä Vuokatissa pidettävään kilpailuun iso porukka, joten ei muuta kuin mukaan! Huomioithan ilmoittautuessa, että kyse on vuoden 2013 kilpailusta, joten sarjaa vaihtavien nuorten tulee jo nyt ilmoittautua ensi vuoden sarjaansa. Sarjaa ensi vuonna vaihtavien veteraanisuunnistajien osalta tulee toimia niin, että nyt ilmoittaudutaan tämän vuoden sarjaan ja sitten ilmoitetaan sähköpostilla kisajärjestäjille oikea sarja. Ilmoittautumisesta löydät selkeät ohjeet Suunnistusliiton uutisesta, lisätietoa tapahtumasta löydät kisasivuilta ja ilmoittautumaan pääset IRMAssa.

Posted in Kilpailut.