Kainuun rastiviikon majoitukset

Kainuun rastiviikon ensimmäiseen ilmoituskynnykseen on aikaa enää noin viikko. Suunnistuksen MM-kilpailun oheen Vuokattiin rakennettu rastiviikko on varmaan mahtava tapahtuma ja kokemus!

KyS on tehnyt jo vuosi sitten 28 paikan varauksen Vuokatinmaan loma-asuntojen mökeistä. Lisäksi monilla kyssiläisillä on tehtynä omia majoitusvarauksia. Aikaisemman tiedotuksen perusteella seuran paikoista on varattu noin 20 eli 8 paikkaa on vielä vapaana. Uudet varaukset Kaisalle (kaisasnell@gmail.com, p. 040-8287 321)

Vuokatinmaa on luvannut hintatiedot vuotta ennen tapahtumaa, mutta pyynnöistä huolimatta niitä ei olla vielä saatu. Hinnoista tiedotetaan heti, kun mahdollista. Ja sitten pyydetään ennakkoilmoittautuneilta vahvistukset varauksensa ylläpitämisestä.

Posted in Yleinen.