KyS:n nuorilla huikea ilta Joutsenossa!

D10-16 -sarjan hopeajoukkueemme:
Venla Kääriä, Pinja Kavakko,
Roberta Björnman, Roosa Metsola

H/D10-16-sarjan hopeajoukkueemme:
Antti Pasi, Akseli Virtanen,
Väinö Kotro, Lauri Lavikainen

Joutsenossa 7.8.2012 suunnistettu Kaakon Alueen Nuorten viesti oli monella tapaa suurta KyS:n juhlaa. Molemmissa sarjoissa saavutettiin hienosti hopeasija, neljä joukkuetta saatiin hyväksytysti maaliin ja useampi ensikertalainen sai mukavan ensituntuman suunnistusviestiin. D10-16 -sarjassa KyS:n nelikko Venla Kääriä, Pinja Kavakko, Roberta Björnman ja Roosa Metsola sijoittuivat toiseksi kilpailun ennakkosuosikin Kouvolan Suunnistajien jälkeen. Ns. sekasarjassa H/D10-16 KyS:n nelikko Antti Pasi, Akseli VIrtanen, Väinö Kotro ja Lauri Lavikainen hävisi sarjan voittaneelle Lappeen Riennolle ainoastaan 56 sekuntia! Näitä sijoituksia täydensivät hienosti sekasarjassa KyS 2:n seitsemäs ja KyS 3:n 11. sija.

Kokeneemmankin kyssiläisen sydän löi ylimääräisen lyönnin, kun H/D-sarjan aloitusosuuden kärjessä tuli yksi viininpunapukuinen poika, heti perässä toinen ja kolmas! Poikatriomme Antti Väyrynen-Antti Pasi-Daniel Koivisto teki selvää jälkeä avausosuudella ja tuli vaihtoon selkeästi ennen muita joukkueita!

Posted in Kilpailut.