Koko KySsin väen yhteinen ilta pe 7.9.2012 klo 17.30 Maijanrannassa

Ohjelmassa: Rastijahti, nuorten harjoitukset, sauna+uinti ja iltapala

Rastijahti

Kaikenikäisistä kyssiläisistä (11-90 -vuotiaat) muodostetaan 3-henkisiä joukkueita, jotka jahtaavat annetun ajan rasteja ja yrittävät kerätä mahdollisimman paljon pisteitä rasteilta. Rastijahdin ratamestarina toimii Petteri Nikki.

Odotettavissa on, että joukkueen jäsenten suunnistustaidon ja juoksukunnon lisäksi myös nokkeluudella ja yhteistyökyvyllä on merkitystä pistepotin keräämisessä! Joukkueen on mahdollista jakaantua ehtiäkseen kerätä mahdollisimman paljon rasteja. Rastien lukumäärän ja käytettävissä olevan ajan suhdetta yritetään kehittää viimevuotista mielenkiin-toisemmaksi.

Parhaat joukkueet palkitaan. Tarkemmat ohjeet julkaistaan vasta vähän ennen tapahtumaa. Kaikkia pyydetään olemaan paikalla suunnistusvarusteet päällä klo 17.30. Emit-kortit, karttamuovit ja kynät mukaan sekä kellot ranteeseen. Seuran Emit-kortteja lainattavissa niille, joilla ei ole omaa.

Ilmoittautuminen Rastijahtiin ti 4.9. mennessä Petteri Nikille (petteri.nikki@edifica.fi, p. 050-5945785). Järjestelytiimi arpoo joukkueitten kokoonpanot käyttäen sellaista menetelmää, että joukkueista tulisi mahdollisimman tasaväkisiä keskenään.

Nuorten harjoitus

Oma, rastijahtimainen harjoitus lapsille ja niille nuorille, jotka eivät osallistu Rastijahtiin. Ratamestarina Kaisa Snell.

Muu ohjelma

Suunnistuksen jälkeen iltaa jatketaan saunomisella ja uinnilla (uikkarit mukaan) sekä yhteisellä iltapalalla (seura kustantaa). Perheenjäsenet ja kannustajat ovat tervetulleita mukaan.

Tärkeintä maijanrannassa ei ole kilpailu vaan reipas liikunta ja yhdessäolo!

 

Tervetuloa!

Seuratoimintajaosto

 

Posted in Yleiset.