KOTHAM-Cup alkaa!

Yön ritareiden, kissanaisten sekä suunnistavien setien ja tätien odottama Kotkan-Haminan seudun oma ”yökuppi”, Kotham-cup starttaa maanantaina 22.10 klo 19.00. Ensimmäinen osakilpailu järjestetään Tampsan montuilla Karhulassa ja radat suuntautuvat Äijönvuoren maastoihin. Kotham-cup polkaistaan käyntiin komeasti oikein yhteislähdöllä ja ratapituudet ovat alustavasti 5,1 km, 3,9 km ja 2,1 km.
Tapahtumaan toivotaan ennakkoilmoittautumista tarvittavan karttamäärän arvioimiseksi. Toki muutama ylimääräinen karttakin varataan, mutta kartan itsellesi varmistat ilmoittautumalla tapahtumaa edeltävään iltaan mennessä s-postitse mika.kilpinen@kopioklubi.fi tai soittamalla/tekstiviestitse p. 040 481 4291. Ilmoittautuessasi kerro nimesi ja haluamasi rata.

Alustava kalenteri:

22.10. Äijänvuori (Tampsan monttu), Yhteislähtö, KyS
29.10. Kannusjärvi, VeVe
5.11. Kymin lentokenttä (eteläpää), KyS
12.11. Honkala (ampumahiihtokeskus), KyS
19.11. Luovi (itäinen), EKSu
26.11. Finaali Suutarlampi, VeVe

Kotham-Cup kotisivut: https://sites.google.com/site/urheiluposti/home

Posted in Yleiset.