KyS:n uusi kuvagalleria on avattu!

Kymin Suunnistajien uusi, Kuvat.fi -palveluun perustuva kuvagalleria on avattu osoitteessa kyminsuunnistajat.kuvat.fi. Linkki tähän galleriaan löytyy nyt ja jatkossa ylläolevasta linkistä ”Kuvagalleria”. Vanha kuvagalleria löytyy ylläolevasta linkistä ”Vanha kuvagalleria”.

Uudesta kuvagalleriasta löytyy nyt aluksi KyS:n uuden jäsenen Petri Hiirosen ottamia mainioita kuvia kauden päättäjäisistä ja myöskin samaisessa tapahtumassa esitelty kooste kauden tapahtumista. Jälkimmäisten osalta pahoittelen, että ovat nettikäyttöä varten hieman suuria, tiputan niiden kokoa jossakin vaiheessa.

Uuden kuvagallerian yhtenä valintakriteerinä oli kuvien helppo lisääminen galleriaan kenen tahansa jäsenen toimesta. Lähipäivinä ohjeistamme, miten saatte tunnukset palveluun ja voitte lisätä kuvia sinne meidän kaikkien iloksi!

Kiitokset Petrille palvelun pystyynlaittamisesta!

Posted in Yleiset.