Kauden 2012 palkitsemiset

Kauden päättäjäiset pidettiin Mussalon Saaripirtillä jo 30.10.2012, mutta palkittujen nimet ovat sattuneista syystä jääneet julkaisematta laajemmalti.

Tässä lyhyt yhteenveto kilpailutoiminnasta palkituista:

VUODEN SUUNNISTAJA        Roosa Metsola

Paras alle 14-vuotias tyttö       Roberta Björnman  

Paras alle 14-vuotias poika     Antti Pasi  

Paras yli 14-vuotias poika       Lauri Lavikainen

Kauden nuori tulokas              Evert Gango

Kannustusstipendi                   Aino Väyrynen                                                                                                                                                                                                             

Edellisten lisäksi palkittiin kaikki AM-, NRC- ja ANRC- kilpailuissa kolmen joukkoon sijoittuneet nuoret, kaikki ensi kertaa kilpailutoimintaan osallistuneet nuoret, seuran mestaruuskilpailuissa kolmen joukkoon sijoittuneet nuoret sekä parhaat Jukolan ja Venlojen viestin suoritukset.

Seuratoiminnasta palkittiin:

”Kaikkien aikojen kartoittaja”     Hannu Kainlauri  

”KySsin kehittäjä”                      Jyrki Metsola

”Vuoden talkoolaist”                  Miikka Kaira ja Hannu Währn

”Vuoden touhutäti”                    Päivi Julku

”Vuoden puurtaja”                     Mika Kilpinen                                                                                                                                                                                   

Tarkemmat tiedot kaikista palkituista julkaistaan ennen joulua ilmestyvässä KySsiläisessa. Palkintoja on toimitettu jälkikäteen osalle niistä, jotka eivät olleet itse pokkaamassa paikalla. Kaisalla (p. 040-8287 321) on vielä jokunen palkinto noudettavissa.

Johtokunta

Posted in Yleiset.