alt

KyS nyt myös Attackpointilla

alt

Kansainväliselle Attackpoint-sivustolle on luotu oma ryhmä Kymin Suunnistajille. Sivustolta löytyy mm. joidenkin seuralaisten keskuudessa hyväksi havaittu harjoituspäiväkirjaosio. Kannustankin kaikkia lenkkeileviä seuralaisia rekisteröitymään sivuille ja liittymään ryhmäämme. Ryhmässä voit sitten ihailla muiden harjoittelua ja hakea intoa ja motivaatiota omaan harjoitteluusi. Ja toisaalta myös kannustaa muita omalla esimerkilläsi. Palvelu on maksuton, mutta 25$ vuosimaksun maksamalla saat joitakin lisäominaisuksia käyttöösl. Alla esimerkki Attackpointin harjoituspäiväkirjan yhteenvedosta harjoittelustani viimeisen vuoden ajalta. 67 kertaa on suunnistettu, 707 rastia joista 617 on löytynyt ongelmitta. Parantamisen varaa siis on.
alt

Joten; eiköhän aleta treenaamaan! Älä ole Nössö-setä (tai täti) vaan liity ryhmään, ens kauel näytetään! Jos on ongelmia tai kysyttävää niin laita viestiä vaikkapa keskustelupalstallemme, niin yritetään auttaa.

Kymin Suunnistajien ryhmä löytyy täältä: http://www.attackpoint.org/group.jsp/group_309 Rekisteröidyttyäsi (ja kirjauduttuasi palveluun) pääset liittymään ryhmäämme klikkaamalla tästä.

Mika Kilpinen

Posted in Yleiset.