Nuorisojaoston vetäjä vaihtuu

KyS:n nuorisojaostoa vetänyt Jyrki Metsola on ilmoittanut pari viikkoa sitten haluavansa vetäytyä jaoston puheenjohtajan tehtävästä ja johtokuntamme jäsenyydestä. Jyrkin vetäytymisen taustalla on halu hieman rauhoittaa elämäänsä ja olla ainakin muutama vuosi enemmän ns. ”rivijäsenenä”. Johtokunnan pyynnöstä Jyrkin tehtävien jatkajana on aloittanut viime viikolla Maria Kurhinen.

Jyrkin sanoin: ”Vuodesta 1989 lähtien olen ollut erinäisissä tehtävissä KyS:ssä. Se on ollut erittäin antoisaa aikaa. Totaalisesti ei ole tarkoitus toiminnasta olla poissa, joten eiköhän mm. Rannikkorastien teltalla tavata…   KyS:n nuorisotoiminta jatkaa hyvää tekemistään Marian johdolla ja haluankin esittää Marialle näin julkisesti lämpimät kiitokset myönteisestä päätöksestään ”hypätä saappaisiini”!

Meidän kaikkien kyssiläisten puolesta  lämpimät kiitokset Jyrkille näistä toimeliaista ja tuottoisista vuosista tai oikeastaan vuosikymmenistä!. Annamme sinun välillä hengähtää jatkuvasta puurtamisesta KyS:ssä ja olemme iloisia siitä, että hoitelet edelleen monenlaisia yksittäisiä ja kertaluontoisia asioitamme.

Kaisa Snell     (pj)                                                                                                                                                                                                                                                          

Posted in Yleiset.