Seuravaatetilaus meneillään

Uusina tuotteina otamme tilaukseen mustan retrotakin rennompaa oleiluun sekä mustan Camp-kuoritakin. Molempiin takkeihin tulee seuran nimi painettuna mutta ilman sponsorilogoja. Kuvat takeista ilmestyvät seuran sivuille hetkenä minä hyvänsä ja lisäksi mallit ovat nähtävissä Nonamen nettisivuilla. Retrotakista on sovitus kappaleita kuusi kappaletta koot XXS-XL.

Camp-kuoritakista laittakaa noin koko minulle sähköpostina ja ne sovitetaan takkien saapuessa maalis-huhtikuussa ennen seuran nimen painatusta. Molempia takkeja tilataan vain ennakkotilausten perustella, retrotakeissa minimi tilausmäärä oli 15 kpl:ta ja Camp-kuoritakissa 1 kpl.

Retrotakin hinta n. 58€ ja nuorille 35€ ja Camp-kuoritakin hinta 85€ ja nuorille 51€ (+ mahdolliset painatuskulut)

Naiset huomioikaa uutena vaihtoehtona Compat-paidasta on naisten mallia tulossa!

Retrotakkeja voi tulla sovittamaan Turusille perjantaina 8.2. klo 18-19 tai sunnuntaina 10.2 klo 18-19. Tarvittaessa järjestetään vielä myöhempi sovitus, jos vain tilausaikataulu antaa myöten. (Kotkantie 41 E10, rivitalo keskussairaala alueella, sairaalan takapihalla. Lähde kiertämään sairaalaa ns. vastapäivään, niin että sairaala jää vasemmalle puolellesi, jolloin rivitalo tulee väkisin vastaan. Autolla pääsee oven eteen) 

Terveisin

Pukuvastaava Riikka   (p. 040-5926907)

Lisäys 8.2: Uudet asumallit näet täältä: http://kyminsuunnistajat.fi/Uudet_asut_2013.pdf

Posted in Yleiset.