Rannikkorastien palaute- ja kehitysilta

Rannikkorastien palaute- ja kehitysilta pidetään torstaina 21.2. klo 19:00-21:00 KyAMK:n Metsolan toimipisteessä, os. Pääskysentie 1.

Sisäänkäynti takapääovelta. Ilta on tarkoitettu kaikille Rannikkorastien toimihenkilöinä jo olleille ja ensi kauden Rannikkorastien järjestelytehtävistä kiinnostuneille.

Ohjelmassa on ensi kauden alustavan ohjelman esittelyä, eri tehtävien lyhyt esittely + keväällä järjestettävät koulutukset, keskustelua eri tehtävien kokemuksista ja parannusmahdollisuuksista sekä yleistä ideointia Rannikkorastien kehittämisestä. Koska tilaisuuteen yritetään järjestää myös pientä tarjoilua (”kahvia/teetä ja pullaa”), pyydetään tulijoita ilmoittautumaan viimeistään 19.2. Kaukolle (kauko.salonen(at)genip.fi, puh. 040 587 6402).

Tervetuloa

Posted in Yleinen.