Kaakon Suunnistuksen ratamestarikoulu 6.4.2013

alt

Paikka on Anjalankosken ABC-liikennemyymälä, Hallitie 2, 46860 Anjalankoski, puh. 010 762 4920. Kouluttajana on Reijo Mattinen, reijo.mattinen@pp.inet.fi. Koulutus antaa 2. luokan ratamestaripätevyyden ja mahdollisuuden toimia kansallisen suunnistuskilpailun ratamestarina.

Tilaisuus alkaa klo 9.00 ja päättyy n. klo 17. Koulutus järjestetään, jos vähintään 15 henkilöä ilmoittautuu koulutukseen. Ilmoittautumiset 31.3.2013 mennessä Hannu Mylläriselle os. ht.myllarinen2@pp.inet.fi tai puh 0400 682 400. Ilmoittautuessanne ilmoittakaa myös seuranne, puhelinnumeronne, sähköpostinne ja nykyinen ratamestariosaamisenne.

Ennen tilaisuutta kannattaa ladata Suunnistusliiton sivuilta kohta materiaalit ainakin lajisäännöt, rastimääritteet ja lasten suunnistuksen järjestämiseksi kansallisessa kilpailussa -ohje (ja niihin voi tutustua jo ennen koulutusta). Suunnistuksen ratamestarikirja kannattaa hankkia ennen koulutusta osoitteesta http://www.sporttikauppa.fi/kauppapaikat/suunnistusliitto/muu_materiaali/ . Kirjan hinta on 12 €.

Ottakaa tilaisuuteen mukaan oma tietokone, jossa on ladattuna OCAD ohjelma (Ocad 8/9/10) (ei välttämätön), muistiinpanovälineet, radan piirustustarpeet ja viime vuodelta kaksi suunnistamaanne karttaa, joista toisessa on ”hyvä rata” ja toisessa ”huono rata”. Tilaisuuden osanottomaksu 50 € peritään seuroilta jälkikäteen.

Osanottomaksu sisältää koulutuksen, aamukahvin, lounaan ja iltapäiväkahvin.

Tervetuloa!

Kaakon Suunnistus

Lisäys: Katso myös http://www.kyminsuunnistajat.fi/phpBB3/viewtopic.php?f=1&t=698

Posted in Yleiset.