Korttelisuunnistukset 4.4. Rauhalan koululla

Hitaasta kevään etenemisestä johtuen jatkamme harjoituksia korttelisuunnistuksen muodossa. Torstaina 4.4. lähtöpaikka on Rauhalan koululla ja tarjolla on kolme rataa. Lähdöt tuttuun tapaan klo 17-18.

A-rata 6,5 km / 12 rastia
B-rata 4,4 km / 7 rastia
C-rata 2,2 km / 6 rastia

Pidemmille radoille reitinvalintahaastetta on pyritty luomaan ristiradoilla, joten ole tarkkana sen suhteen, mitä väliä olet lukemassa! Lyhyin rata on sopiva niin nuoremmille osallistujille, kuin hieman kokeneemmillekin vauhdikkaaksi harjoitukseksi.

Jalkinesuosituksena nastalenkkari. Reitille osuu jonkin verran jäisiä paikkoja ja samaten lumen alta paljastuva irtohiekka on liukasta. Erillisiä tienylityspaikkoja ei ole moneen paikkaan merkitty, varokaa siis autoja.

Karttana peruskartta 1:10000, Kymin Suunnistajat veloituksetta, muilta karttamaksu 2,-

Ratamestarit H & L Vuorinen

Posted in Yleiset.