Tervetuloa ohjaajaksi-koulutus

Tervetuloa ohjaajaksi -koulutus 6.4. on siirretty vähäisen osallistujamäärän takia. Uusi koulutustilaisuus pyritään järjestämään maanantaina 22.4. Toivo Pekkasen koululla klo 17.30 – 20.30., mikäli vähintään kuusi osallistujaa löytyy. Ilmoittatumiset s-postilla 17.4. mennessä (villikka.sanna(at)gmail.com).

Pienet suunnistuskoululaiset kaipaavat aikuisen apua ja tukea oppiakseen suunnistamisen taidon. Kymin Suunnistajien suunnistuskoulu kaipaa tänä vuonnakin runsaasti ohjaajia onnistuneen suunnistuskoulun järjestämiseen. Tervetuloa ohjaajaksi -koulutus antaa valmiuksia toimia lasten ohjaamistehtävässä. Se ei kuitenkaan velvoita ketään osallistumaan ohjaustehtävään vaan ennemminkin antaa valmiuksia ja rohkaisee jokaista lasten- ja nuorten suunnistuksesta kiinnostunutta osallistumaan omalla panoksellaan Kymin Suunnistajien nuorisotoimintaan ja toteuttamaan onnistunutta ja antoisaa suunnistuskesää 2013. Tervetuloa ohjaajaksi -koulutus ei edellytä aiempaa suunnistuskokemusta. Lisätietoja koulutuksesta löydät mm. suunnistusliiton sivuilta: www.ssl.fi >etusivu>nuoriso>koulutus. Tervetuloa mukaan!

Posted in Yleiset.