KyS:n nuoret hyvässä vauhdissa 10Mila-viestissä!

KyS:n nuoret suunnistivat mainiosti viikonloppuna Ruotsissa suunnistetussa 10Mila-viestissä. Nuorten neliosuuksiseen viestiin starttasi kaikkiaan 282 joukkuetta ja KyS:n joukkue sijoittui hienosti sijalle 39. Suomalaisista joukkueista KyS oli kymmenenneksi paras ja taakse jäi monta nimekästä seuraa.

KyS:n viesti käynnistyi vauhdikkaasti, kun aloittajamme Antti Väyrynen taittoi 4.9 km reitin ajassa 32.10 ja vaihtoi sijalla 33. Toiselle, 3.1 km:n osuudelle lähtivät Miisamaria Leinonen ja Venla Kääriä, joista ensin vaihtoon tuli Venla taittaen matkan varsin rivakkaan 24.41 aikaan. Venla näyttää olevan hyvässä kevätkunnossa, talven hiihto- ja uimatreenit taitavat näkyä kuntopuolella:).

Kolmannelle osuudelle Venla lähetti Koiviston Danielin ja Antti Pasin, joista Antti tykitti todella kovaa vauhtia tehden 4 km:n osuudella kuudenneksi parhaan osuusajan (28.08) ja ottaen kärkeä kiinni 41 sekuntia! Metsolan Roosalla olikin kova paikka lähteä valtaosin 16-vuotiaiden poikien kanssa ankkuriosuudelle sijalla 11. Ruotsista saadun kisaraportin mukaan niitä isoja poikia vilisti ohi jo K-pisteellä! Roosa joutui antamaan 5.8 km:n ankkuriosuudella kärjelle 5.25 lisää etumatkaa osuusajalla 45.12, mutta toi KyS:n siis mainiosti sijalle 39.

Naisten ja miesten viesteissä KyS:n menestys ei ollut ihan tämän tasoista, mutta varmasti koko porukka on päässyt nauttimaan upeasta suunnistuskokemuksesta!

Posted in Kilpailut.