Rasticup käynnistyi Myllykoskella upeissa kyssiläistunnelmissa!

Kymenlaakson Nuorten Rasticup käynnistyi Myllykoskella Kouvolan Suunnistajien järjestämänä. Ilta oli monella tapaa KyS:n. Soinin Anun, Larvin Tommyn ja muiden KyS:n nuorisotoiminnan hienojen aktiivien ponteva työ oli tuottanut tulosta: Myllykosken maastoihin starttasi peräti 37 kyssiläistä suunnistajaa! Välillä viimeisellä rastilla tuntui siltä, että kyseessä oli KySsin jäsentenväliset kilpailut:)

Kilpailussa oli mukana myös ilahduttavan monta ensikertalaista, mm. kuvassa reippaasti loppusuoran alussa kirmaava Rasmus Töyrylä, joka jo kolmannen polven kyssiläisenä aloitti oman kilpailu-uransa varsin terhakkaasti, sijoittuen H8RR-sarjassa hienosti viidenneksi!

Myös sijoitusten osalta ilta oli KySsin. Palkintopallille seuramme lapsista ja nuorista ylsi tällä kertaa peräti 13 suunnistajaa. Poikien sarjoissa KyS ”tylytti” naapuriseuroja kahmien kahdeksan sarjan voitoista peräti viisi (H8RR: Onni Vepsäläinen, H9RR: Matias Kavakko, H12TR: Akseli Virtanen, H14: Antti Pasi ja H16: Lauri Lavikainen). Kun tähän lisätään vielä Metsolan Roosan D16-voitto ja useita hienoja hopea- ja pronssitiloja, niin ”se oli siinä”!

Kuvia illan kisasta löytyy KyS:n kuvagalleriasta. Valitettavasti ihan jokainen kyssiläinen ei taltioitunut kuvaajan kameraan!

Illan kisan tulokset ja väliajat löytyvät mm. Timo Harjun tuloslaskentasivuilta.

Posted in Kilpailut.