Rasticupin pistetilanne julkaistu – KyS rynnii!

 

Kymin Suunnistajien upeasti mennyt Rasticupin ensimmäinen osakilpailu näkyy myös nyt julkaistussa pistetaulukossa.Virallisissa pisteissä KyS on ensimmäisen kilpailun jälkeen hienosti toisena, johtavaa Kouvolan Suunnistajia 44 pistettä jäljessä ja kolmantena olevaa VeVeä 24 pistettä edellä. Epävirallisissa, ”kantaseurojen” juniorityötä mittaavissa tuloksissa, jossa KS:n suunnistajat on jaettu emoseuroihin, KyS on ykkönen!

Tilanne tietää hyvää KyS:n Rasticup-kaudelle, sillä vuosi sitten aloituskisan jälkeen olimme KS:ää peräti 164 pistettä jäljessä. Ensi viikolla KyS tosin antaa muille seuroille hieman tasoitusta, kun rasticupin toiseen kisaan (ANRC) eivät Suunnistusliiton VOL-leirille valitut KyS:n neljä nuorta pääse valitettavasti osallistumaan.

Kymenlaakson Rasticupin pistetilannetta seurataan KyS:n Nuorten Rasticup 2013 -sivuilla. Sieltä löydät siis nyt ensimmäisen kilpailun pisteet.

HYVÄ KYS!

 

Posted in Yleiset.