Yhteisellä linja-autokyydillä Luumäen Rasticup-osakilpailuun – ilmoittaudu mukaan!

Kymenlaakson Rasticup 2013 jatkuu Etelä-Karjalan kanssa yhdessä järjestettävällä osakilpailulla Luumäellä 18.6.2013. KyS järjestää kilpailuun yhteiskuljetuksen linja-autolla. Tarkoituksena on lähteä yhdessä isolla porukalla kisaamaan, kannustamaan ja nauttimaan hauskasta tunnelmasta!

Bussikyytiin mukaan lähtevät ilmoittautukaa Kurhisen Marialle (maria@kurhinen.net) mahdollisimman pikaisesti, jotta osaamme varata oikean kokoisen bussin ja kaikki halukkaat pääsevät mukaan! Matkan hinnaksi tulee n. 5-10 euroa/henkilö, osallistujamäärästä riippuen. Alustavasti bussi lähtee n. kello 15.40 Kotkan Prisman pysäköintialueelta.

Ohjeet kisaan ilmoittautumiseen

  • Ne joilla on Nuori Suunta -lisenssi tai suunnistuslisenssi, ilmoittautukaa IRMA-järjestelmän kautta. Ilmoittaudu viimeistään 12.6. Huom! Poikkeuksellisesti IRMA-tunnukset omaavien, mutta ei lisenssiä omaavien ilmoittautuminen ei onnistu kilpailuun IRMAsta.
  • Muut ilmoittautukaa viimeistään maanantaina 10.6:

Kasataan bussi täyteen viininpunaista väkeä!

 

Posted in Kilpailut.