KyS:llä mukava matka Luumäen rasticupiin

 

Bussilastillinen KyS:n nuoria ja heidän huoltojoukkojaan matkasi tiistaina 18.6 Luumäelle Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson yhteiseen Rasticupin osakilpailuun. Matka onnistui mainiosti niin fiiliksen kuin myös menestysten suhteen. Kuten Kilpisen Mika KyS:n Facebook-sivuilla totesikin, niin voittotilastot olivat kisassa ”perinteisiä” (lue: Kyssillä eniten). Peräti kuusi kyssiläistä otti kisassa sarjavoiton ja sen lisäksi nuoremme saavuttivat monta sijaa kolmen parhaan joukossa. Ja mikä parasta, kaikki palkittiin tällä kertaa, eli voisiko sanoa jo perinteiseen tapaan… limpulla:)

Tänä keväänä suunnistuskilpailu-uransa aloittanut ja viereisessä kuvassa loppusuoraa kirmaava Katariina Outinen voitti hienosti D8RR-sarjan lähes kolmen ja puolen minuutin erolla seuraavaan. Hienoa Katariina! Muita sarjavoittajia tällä kertaa KyS:stä olivat Aino Väyrynen (D18), Roosa Metsola (D16), Antti Pasi (H14), Akseli Virtanen (H12TR) ja Onni Vepsäläinen (H8RR).

Mutta tärkeämpää kuin yksittäiset menestykset, oli mukava yhdessäolo ja ”pörinä”! Ja se, että peräti 31 kyssiläistä starttasi kisaan!

Tulokset ovat luettavissa täältä.

Lisää kuvia tapahtumasta tulossa lähipäivinä kuvagalleriaan.

Posted in Kilpailut.