Kainuun Rastiviikko alkoi Antin ja Danielin huimalla suorituksella

MM-kisojen yleisökilpailuna suunnistettava Kainuun Rastiviikko käynnistyi tänään Sotkamossa. Upeassa aurinkoisessa säässä suunnistettu kilpailu tarjosi suunnistajille, kunnon niin mahdollistaessa, todella nopeaa maastopohjaa. Ja vauhtia todellakin pidettiin, ei vähiten kyssiläisittäin upeasti sujuneessa H14A-sarjassa, jossa Antti Pasi suunnisti toiseksi Koiviston Danielin säestäessä hienosti kolmannella sijallaan! Poikien noin kuuden minuutin kilometriaika puhuu puolestaan:)

Muista kyssiläisistä mainioon sijoitukseen ylsi myös Aino Väyrynen D18E-sarjassa sijoittuen kymmenenneksi. Kaikkiaan kilpasarjoihin starttasi 21 kyssiläistä, mm. kuvassa loppusuoralle kaartuva Milla Mattila.

Kainuun Rastiviikon tulospalvelu.

Posted in Kilpailut.