Yhteiskuljetus suunnitteilla Kaakon AM-pitkille 17.8.2013! (PERUTTU)

Kaakon aluemestaruuskilpailut pitkillä matkoilla järjestetään lauantaina 17.8.2013 Savitaipaleella. Kisa on samalla myös Kymenlaakson Nuorten Rasticupin neljäs osakilpailu.

KyS järjestää kilpailuihin yhteiskuljetuksen linja-autolla. Tarjouspyynnöt eri bussifirmoihin ovat parhaillaan sisällä. Omavastuu/matkalainen asettunee noin 10 euron tietämille.

Kisoihin lähdettäisiin kello 8.30 Sutelan Prismalta ja sieltä sitten Karhulan linja-autoaseman kautta kohti kilpailukeskusta. Takaisin lähdetään arviolta noin kello 15.

Ilmoittautua yhteiskuljetukseen voit lähettämällä sähköpostia Jyrkille (jyrki.metsola@cads.fi). Mukaan mahtuu noin 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Itse kilpailun kilpailukutsu on luettavissa täältä. Kilpailuihin ilmoittaudutaan (viimeistään 12.8) IRMAssa (kisaan ei vaadita lisenssiä!) tai vaihtoehtoisesti sähköpostilla.

LÄHDETÄÄN KISAAMAAN ISOLLA JOUKOLLA! MYÖS KANNUSTUSJOUKOT OVAT LÄMPIMÄSTI TERVETULLEITA YHTEISKULJETUKSEEN!

7.8.2013: Yhteiskuljetus AM-pitkille on peruttu vähäisen ilmoittautumismäärän vuoksi. Tästä huolimatta… lähdetään isolla porukalla AM-pitkille ja samalla Nuorten Rasticupin neljänteen osakilpailuun!

Posted in Kilpailut.