Kys:llä menestyksekäs ilta Alueen Nuorten viestissä Elimäellä!

Elimäellä keskiviikkona järjestetty Kaakon alueen nuorten viesti sujui KyS:n osalta varsin mainiosti. Viestihän suunnistettiin tänä vuonna avoimena kilpailuna, mutta alueen mitalit jaettiin luonnollisesti alueen joukkueiden kesken.

Alueen sisäisessä kilpailussa sekä KyS:n tyttöjoukkue että sekajoukkue sijoittui hienosti viimevuotiseen tapaan kakkoseksi. Tyttöjen avoimessa kilpailussa sijoitus oli kolmas, sillä Kouvolan Suunnistajien ja KyS:n edelle ennähti viestin voittanut Rajamäen Rykmentti.

Tyttöjen joukkueen kolmas sija avoimessa kilpailussa ratkesi vasta loppusuoran alussa, kun seitsemäntenä metsään lähtenyt Roosa Metsola pystyi puristamaan jaloista vielä ”viimeiset mehut” ylämäessä varmistaen näin VeVe 1:n jäämisen taakse. KyS:n tyttöjoukkue suunnisti joukkueella: Venla Kääriä, Mette Soini, Pinja Kavakko ja Roosa Metsola. Tyttöjen viestiin starttasi kaikkiaan 19 joukkuetta.

Sekasarjassa KyS 1 oli kärkikahinoissa koko viestin ajan. Aloitusosuudelta Daniel Koivisto tuli lähes tasoissa vaihtoon viestin voittaneen KS 1:n Niklas Heikkilän kanssa. Tämä kaksikko oli jättänyt seuraavan joukkueen jo lähes neljän minuutin päähän. Kakkososuudelta Matias Kavakko ja KS:n Elias Suurnäkki tulivat samaan aikaan vaihtoon. Kolmososuuden TR-radalta KS tuli hienoisessa johdossa, mutta KyS:n Mikael Koivisto hengitti niskaan vain 37 sekunnin päässä. Ankkuriosuudella KS:n Joona Tynys piti sitten sen verran kovaa vauhtia, että KS tuli voittajana maaliin, mutta KyS siis hienosti Lavikaisen Laurin ankkuroimana toiseksi viestissä ennen VeVe 1:stä. KyS 2 sijoittui sijalle 13 kaikkiaan 26 joukkueen joukossa.

Kuvamateriaalia kisasta saataneen nettisivuille lähipäivien aikana.

Tulokset ja väliajat

Posted in Kilpailut.