Kyssille 12 aluemestaruusmitalia Savitaipaleelta

Tänään Savitaipaleella suunnistettu AM-pitkien matkojen kilpailu tarjosi suunnistajille hienot maastot. Samaisissa maastoissa suunnistettiin viime vuonna kakkosryhmän SM-keskimatka. KyS:stä kisaamaan oli lähtenyt mukava määrä suunnistajia, niin lapsia kuin aikuisiakin, mm. kuvassa loppusuoraa lähestyvä Mette Soini D10RR-sarjasta. Menestystäkin tuli mukavasti, kaikkiaan 12 Kyssiläistä saalisti tällä kertaa palkintokaappiinsa aluemestaruusmitalin. Aluemestaruuteen ylsivät Aino Väyrynen (D18), Antti Pasi (H14) ja Onni Vepsäläinen (H8RR).

Kilpailu oli samalla Kymenlaakson Rasticupin neljäs osakilpailu. Viimeinen ja ratkaiseva osakilpailu käydään 21.8 Haminassa VeVen isännöimänä. Muistattehan ilmoittautua kisaan!

AM-pitkän tulokset.

 

Posted in Kilpailut.