Kymin Suunnistajien mestaruudet 2013 ratkottu

Loputkin Kyssin mestaruudet ratkottiin tiistaina Santamäen Rannikkorastien yhteydessä. TR ja RR -sarjoissahan mestaruuksista kisailtiin jo pari viikkoa sitten Pahalammella. Tiistaina mestaruuskisoihin osallistui yhteensä 53 kyssiläistä. Kovin kamppailu mestaruudesta käytiin H14 ja H50 sarjoissa, joissa Kotron Väinö kukisti Virtasen Akselin kahdella sekunnilla ja Rikan Jyrki Kilpisen Mikan yhdellä sekunnilla. H16 ja H21 sarjoissa nuoruus oli puolestaan voimaa Koiviston Danielin ja Pasin Antin viedessä sarjojen voitot vanhempien osallistujien nenän edestä. Naisten puolella D14-sarjassa nuorten Jukolassakin loistavasti juossut Kääriän Venla nappasi mestaruuden. D21-sarjasta mainittakoon, että mitalikolmikko oli täsmälleen sama kuin viime vuonna. Mikäli joku on tuloksista unohtunut, asiasta voi huomauttaa Julkun Päiville paivihj@hotmail.com

TR- ja RR-ratojen tuloksetkin on vihdoin saatu julkaistua ja ne löytyvät allaolevasta linkistä. Näissä sarjoissa ei ketään ole hylätty, vaan puuttuvasta leimasta on saanut 10 min. aikasakon. Parilla kilpailijalla oli matka maaliin ilmeisesti käynyt lähtöpaikan ja kortin uudelleen nollauksen kautta koska emitkortista olivat rastileimat kokonaan hävinneet. Näiden tuloksien mahdollisista virheistä voi ilmoittaa Mika Kilpiselle, p. 040 481 4291

 Isompien sarjat: Tulokset

TR- ja RR-sarjat: Tulokset

Posted in Yleiset.