Lavikaisen Lauri SM-plaketeille Alastaron yössä!

Hienosti mennyt SM-kausi 2013 sai arvoisensa päätöksen, kun kuvassa SM-pitkän matkan yleisörastia lähestyvä Lauri Lavikainen suunnisti hienosti kuudenneksi H16-sarjassa SM-yössä ja samalla SM-plaketeille. Näin kisareportterin jo kesän aikana ounastelema Laurin läpimurto H16-sarjassa toteutui. Jo Syötteen pitkällä matkalla plaketti oli lähellä Laurin suunnistaessa sijalle 11. Hienoa Lauri!

KyS:n nuorten osalta SM-kisakausi käynnistyi mainiosti SM-erikoispitkillä Puumalassa kahden plaketin voimin, kun Roosa suunnisti viidenneksi D16-sarjassa ja Väyrysen Antti sijalle 8. H15-sarjassa. Kauden tähtihetki oli tietenkin Väyrysen Ainon hopea D18-sarjassa Syötteellä suunnistetuissa pitkien matkojen SM-kisoissa. Seuraavaksi saimme nauttia menestyksestä Äänekoskella suunnistetuissa keskimatkan kisoissa, joissa Aino oli jälleen iskussa sijoittuen neljänneksi ja Roosa sijalle 8. SM-viestissä D20-sarjan joukkue Aino, Roosa ja Anni suunnisti hienosti kuudenneksi ja nyt sitten Lauri sinetöi KyS:n nuorten SM-kauden!

Kisareportteri onnittelee niin suunnistajia, heidän taustajoukkojaan kuin myös KyS:n erinomaista nuorisotoimintaa tekeviä seura-aktiiveja. Ei muuta kuin katse kohti kautta 2014, jolloin kisareportteri veikkaa mm. H15- ja D15-sarjassa tapahtuvan meille myönteisiä asioita:)

Posted in Kilpailut.