KyS:n nuorten kausi sai hienon päätöksen Turussa

Kymin Suunnistajien nuoret huoltojoukkoineen osallistuivat jälleen kerran nuorien suunnistajien perinteiseen päätöstapahtumaan, eli ns. ”Turku-viikonloppuun”. Lauantaina suunnistetussa nuorisoviestissä hyvä menestys kaatui harmilliseen väärään leimaukseen, mutta sunnuntaina henkilökohtaisessa Oravatonni-kilpailussa nuoremme suunnistivatkin sitten vallan mainiosti! Oravatonnin seurapisteissä KyS sijoittui hienosti sijalle 9 kaikkiaan 39 seuran joukossa. Nuorten sarjoissa kymmenen sakkiin suunnistivat kuvan Onni Vepsäläinen (2., H9RR) kuin myös Aino Väyrynen (3., D18), Akseli Virtanen (3., H11), Daniel Koivisto (3., H14), Antti Väyrynen (5., H15), Evert Gango (7., H10), Roosa Metsola (7., D16), Venla Kääriä (8., D14), Isabella Svahn (9., D15). Unohtaa ei pidä tietenkään huoltojoukkojen menestystä, eli Töyrylän Mikon ja Soinin Tonin voittoa sekä Virtasen Jussin kolmossijaa!

Oravatonnin tulokset löytyvät täältä. Oravatonnin ”pääsarjojen” GPS:t löytyvät Roosan osalta täältä ja Laurin osalta täältä.

Virtasen Jussin ottamia valokuvia Turku-viikonlopusta löydät KyS:n kuvagalleriasta.
 

Posted in Kilpailut.