Kotkan sillat PySu

Ennen talven lumia ennätämme vielä vapaamuotoiselle pyöräsuunnistukselle Kymijoen siltojen yli ja ali. Tarjolla olisi linnuntietä noin 17 km reitti Karhulan ja Kotkan alueella sunnuntaina 17.11 klo 13. Suunnistuksellisesti reitti on helppo, tyypiltään ”korttelisuunnistus”, hiekka- ja asfalttiteitä (polkujakin jos reitinvalinta osuu niihin). Kartta on peruskartta (noin 1:18000), kokoa A3 1:20 000, koko SRA4. Mitään erityisiä pyöräsuunnistusvarusteita ei tarvita. Karttateline kannattaa tosin ottaa mukaan, jos sellainen on (järjestäjillä löytyy pari telinettä, joita saa lainata). Korttelisuunnistustapaan emit-leimasimia ei ole, eikä ajanottoakaan ja rastit ovat merkitty värinauhoilla. Reitin ajaa tavallisella pyörällä ja se sopii hyvin aloittelijoille. Reitti sopii myös pitkäksi juoksulenkiksi. Lähtö ja maali sijaitsevat Kymenlaakson Ammattikorkeakoulun Metsolan kampuksen (eteläisellä) parkkipaikalla. Lähtö on auki klo 13-14. Jokainen voi sitten kiertää retin omaan tahtiin (järjestäjät eivät jää odottamaan). Karttavaraukset osoitteessa petersvahn (at) outlook.com.

Latojan lisäys: Tee-se-itse karttateline: http://files.kotisivukone.com/tvv.kotisivukone.com/Suunnistus/Rastikoulu/diy_karttateline.pdf

15.11. Kartantulostajan lisäys: Jääräpäinen tulostaja laittoi kartan mittakaavaksi 1:20 000 ja sovitti kartan SRA4 arkille (320 x 225 mm). Pahoittelut huononäköisille.

21.11. Kartta ladattavissa pdf tiedostona täältä: http://kyminsuunnistajat.fi/treenit/Kotkan_sillat_rata_SRA4.pdf

Posted in Yleiset.