KySsin vuosikokouksen 28.11.2013 päätöksiä

Vuosikokoukseen kokoontui 11 innokasta kyssiläistä.

Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2014 hyväksyttiin johtokunnan esittämässä muodossa. Jäsenmaksuiksi päätettiin samat kuin viime vuonna (aikuiset 40 €, 16-v. ja sitä nuoremmat 25 € ja perhamaksu 80 €).

Puheenjohtajaksi vuodelle 2014 valittiin Kaisa Snell. Johtokunnasta olivat erovuorossa  Timo Pirtilä, Anu Soini sekä Kauko Salonen. Timo Pirtilä ja Anu Soini valittiin uudelle kaksivuotiskaudelle. Kauko Salonen ei ollut enää käytettävissä johtokunnan tehtäviin ja hänen tilalleen valittiin Jyrki Metsola,  Eli ensi vuoden johtokunnan kokoonpano on:

Kaisa Snell, Heidi Haavisto, Päivi Julku, Maria Kurhinen, Jyrki Metsola, Timo Pirtilä, Anu Soimi ja Hannu Währn.

Toiminnantarkastajiksi valittiin kaksi Heikkiä, Hinttula ja Lehmus ja heidän varoikseen kaksi Jaanaa, Pekkola ja Pirtilä.

Vuosikokouksen lopuksi Päivi ja Timo pitivät mielenkiintoisen esityksen lokakuisesta matkastaan Tansaniaan ja Kilimanjarolle. Kiitos teille siitä!

Jaostojen jäsenet ja erilaiset toimihenkilöt ensi vuodelle valitaan johtokunnan ensimmäisessä kokouksessa tammikuussa. Uusia jäseniä jaostoihin tarvitaan ja on jo kyseltykin. Jos Sinua ei ole vielä ehditty kysyä, mutta olet kiinnostunut toimimaan, ilmoitathan Kaisalle tai suoraan jaostojen puheenjohtajille. Jaostojen vetäjät pysyvät samoina, paitsi Jyrki palaa taas Rannikkorastit-jaoston vetäjäksi.

Kiitokset kaikille kuluneesta kaudesta – se oli touhukas ja menestyksellinen.  Ennen joulua ilmestyy vielä KySsiläinen, jossa on paljon tarinaa menneestä juhlavuodestamme.

Hyvää loppuvuotta ja joulun aikaa kaikille!

Kaisa Snell

 

 

 

 

 

Posted in Yleiset.