Rannikkorastit-rekrytointi on käynnistynyt, ilmoittaudu!

Rannikkorastit-kausi lähestyy hyvää vauhtia. Rannikkorastit-jaosto on rakentanut alustavan kalenterin kaudelle 2014, joka sisältää kaikkiaan 28 tapahtumaa, joista viiden osalta ratamestaritoiminnot hoitaa EKSu. Maaliskuun, mieluiten alkukuukauden aikana on tarkoitus saada kaikki tapahtumat ”miehitettyä” niin, että kuhunkin tapahtumaan on ratamestari, tapahtumajärjestäjä ja tuloslaskija määritelty.

Tapahtumajärjestäjän homma ei vaadi erillistä koulutusta, homman hoitamiseen on olemassa selkeät ohjeet. Vetokoukku autossa on tarpeen Rannikkorastit-kärryn vetämiseksi. Tuloslaskentatehtävään annetaan tarvittaessa koulutus, myös siihen on olemassa hyvät ohjeet. Ratamestaritehtäviin järjestämme mahdollisesti koulutusta kevään aikana, asia selviää jaoston kokouksessa 10.3.

Rannikkorastit on KyS:n hieno ja laadukas kuntosuunnistustuote, tehdään siitä jälleen yhdessä maineensa arvoinen tapahtumakokonaisuus!

Miten voit ilmoittautua Rannikkorastit-tehtäviin?
1) Voit syöttää tietosi suoraan haluttuun tapahtumaan Rannikkorastien kalenterisuunnitelmaan, joka löytyy Internetistä. Osoitteen kalenteriin löydät keskustelufoorumista.

2) Voit ilmoittautua myös sähköpostitse toimihenkilörekrytoinnista vastaavalle Tiina Vepsäläiselle ( tiina.vepsalainen@kymp.net), jolloin Tiina päivittää kalenteriin tietosi.

Kiitos jo etukäteen kaikille ilmoittautuneille!

t. Jyrki Metsola, Rannikkorastit-jaoston vetäjä

Posted in Yleiset.