Korttelisuunnistus su 9.3.

Korttelisuunnistukset jatkuvat sunnuntaina 9.3. klo 11 alkaen Kotkassa. Lähtöpaikka on viimevuotiseen tapaan Arto Tolsa Areenan parkkipaikalla (karttalinkki) ja matkaan pääsee klo 11 -12 välisenä aikana. Karttamaksu kaikilta 1,-. Radat A 4,6 km, B 3,6 km ja C 1,7 km ja ne suuntautuvat Kotkan kiihkeänä sykkivälle keskusta-alueelle. Olkaa siis varovaisia katujen ylityksissä ja huomioikaa muut liikkujat. Jonkinlaisen mielenkiinnon suunnistustehtävään säilyttääksesi suosittelen kunnioittamaan tonttivihreällä karttaan merkittyjä kiellettyjä alueita. Oikopolkuja ja läpimentäviä reittejä kun näiltä alueilta varmasti löytyy. Reilu peli kunniaan, vaikka kilpailusta ei olekaan kyse, kartta kertokoon sallitun reitin.

Tervetuloa kirmaamaan kortteleihin ja ottamaan tuntumaa kartta kädessä juoksuun. 17.3. suuntaammekin näillä näkymin ennakkotiedoista poiketen jo metsän puolelle ja Laukkakallion pimeään yöhön. Lisää tästä kun suunnitelmat tarkentuvat.

Posted in Yleiset.