Yösuunnistus Laukkakalliolla 17.3., myös viikonloppuna suunnistetaan

Muokattu 13.3.

Maasto vaikuttaa tämän ja eilisen päivän käyntien perusteella ihanteelliselta. Lähes kauttaaltaan hyväkulkuista, kaunista, lumetonta ja yllättävän kuivaa. Ojat ja suot sopivasti jäässä ettei niihin uppoa – varovainen pitää olla koska muutamat kohdat ovat liukkaita. Lauantaista lähtien voi tosin olla hieman valkoisempaa..

Mikäli hämärähommat eivät kiinnosta niin valopäättömät voidaan lähettää klo 17:45, edellyttäen että vähintään yksi ilmoittautuu etukäteen.

Tapahtumapaikka: http://kansalaisen.karttapaikka.fi/kartanhaku/osoitehaku.html?x=490103&y=6719102&srs=EPSG:3067&text=Y%C3%B6kuntsarit+17.3.2014&scale=40000&action=link&mode=&lang=fi

Ensi maanantaina siis yösuunnistetaan Laukkakallion maastoissa! Parkkipaikka ja ”tapahtumakeskus” ovat tutussa paikassa Hurukselantien ja Kultaanrannan risteyksessä. Lähtöön tulee tästä matkaa joitain satoja metrejä. Alustavat ratapituudet: A 7,3 km 13 rastia, B 6,3 km 12 rastia, BL 3,5 km 10 rastia ja C 3,1 km 7 rastia. Radat ovat C-rataa lukuunottamatta haastavat! Rasteilla emit-leimasimet ja heijastimet. Lysti kustantaa aikuisilta 5 € ja nuorilta 1 € (liikuntasetelit ym. kelpaa maksuvälineeksi totuttuun tapaan). Ennakkoilmoittautumiset Päiville (paivihj@hotmail.com), keskustelupalstalle, facebookiin tai nimenhuutoon (muista ilmoittaa haluamasi rata) viimeistään sunnuntain aikana. Tervetuloa!

Mikan lisäys:

Myös viikonloppuna suunnistetaan! Lauantaina on Honkalassa tarjolla käyräsuunnistusta klo 9.30 alkaen ja sunnuntaina klo 11 suunnistetaan Valkmusassa. Nämäkin harjoitukset ovat kaikille avoimia, radat molemmissa n. 4 km ja nuoremat voivat halutessaan niitä helposti lyhentää. Karttamaksua peritään 2,- / harjoitus. Harjoitukset sisältyvät nuorten kausimaksuun, eli jos on aikomus sellainen maksaa niin pääset mukaan veloituksetta. Karttalinkkiopasteet tapahtumiin löydät kalenterista, nimenhuutoon voi ilmoittautua.

Posted in Yleiset.