Rastijahti ja kauden avajaiset 8.5.

Kymin Suunnistajien kauden avajaisia vietetään tänä vuonna Luovissa (Luovintie 130, Kotka) rastijahdin merkeissä. Tarjolla omat jahdit aikuisille ja lapsille. Aikuisten rastijahtiin halajavat ilmoittautuvat nimenhuutoon (http://kyminsuunnistajat.nimenhuuto.com/events/4892356) tai jos nimenhuudon käyttö tuntuu ylivoimaiselta myös Päiville voi ilmoittautua sähköpostitse (paivihj@hotmail.com). Ilmoittautumiset tiistai-iltaan mennessä (6.5.). Paikalle voi toki tulla saunomaan, nauttimaan pientä purtavaa ja vaihtamaan kuulumisia seurakavereiden kanssa vaikkei suunnistusosioon haluaisikaan osallistua. Huom! Luovissa on vain yksi sauna, joten uimapuvut mukaan, pukeutumistilat löytyvät erikseen miehille ja naisille. Ennakkotilatut seuravarusteet ovat myös saatavilla täällä.

Aikuisten rastijahdin alustavat kilpailuohjeet ovat seuraavat:

* KOLMEN HENGEN JOUKKUEET (JÄRJESTÄJÄ TEHNYT)

* KOLME ERILAISTA KARTTAA. KARTTOJEN KANSSA EI SAA ASKARRELLA ELI LEIKATA OSIIN TMS.

* TARKOITUS KERÄTÄ MAHDOLLISIMMAN PALJON PISTEITÄ KÄYMÄLLÄ VAPAAVALINTAISESSA JÄRJESTYKSESSÄ MAASTOSSA OLEVILLA RASTEILLA (25 KPL), JOTKA VOIVAT OLLA ERI TAVOIN PISTEYTETTYJÄ

* JOUKKUE SAA HAJAANTUA ELI KUKIN KIERTÄÄ OMAT RASTINSA

* KILPAILUAIKA 60 MIN ALKAA NOLLALEIMAUKSESTA. JOUKKUEEN EI TARVITSE LÄHTEÄ YHTÄAIKAA

* KUSTAKIN RASTISTA SAA NUMERONSA VERRAN PISTEITÄ; ESIM. 90, 151 TAI 172 JA KULLAKIN RASTILLA SAA LEIMATA VAIN YKSI JOUKKUEEN JÄSEN (JOS KAKSI LEIMAUSTA, EI PISTEITÄ KO RASTILTA)

* AIKARAJASTA (60 MIN) MYÖHÄSTYMISESTÄ SAKOTETAAN JOKAISELTA ALKAVALTA MINUUTILTA -100 PISTETTÄ

* KUKIN SUUNNISTAJA SAA KÄYDÄ MAKSIMISSAAN YHDEKSÄLLÄ (9) RASTILLA

* JOUKKUEET ASETETAAN PAREMMUUSJÄRJESTYKSEEN YHTEENLASKETTUJEN PISTEMÄÄRIEN PERUSTEELLA

* JOS JOUKKUEET PÄÄTYVÄT TASAPISTEISIIN NIIN SIJOITUKSEN RATKAISEE JOUKKUEEN PISIMPÄÄN VIIPYNEEN AIKA

Lapsille metsään on viety 14 rastia, joita saa käydä haluamansa määrän yksin tai useamman hengen joukkueissa, ohjaajan kanssa tai ilman. Lasten ohjaajia pyydetään ilmoittautumaan nimenhuutoon.

Posted in Yleiset.