Tule kisatalkoisiin!

Kymin Suunnistajat järjestävät keskiviikkoiltana 21.5. Äijönvuorella Nuorten Rasticupin osakilpailun. Kilpailukeskus sijaitsee Tampsan montun uimarannan välittömässä läheisyydessä. Kisajärjestelyt ovat jo mukavasti käynnissä ja kilpailujen päävastuunkantajat ovat löytyneet. 🙂

Mukaan kaivataan kuitenkin vielä lisää talkooapua. Pienikin apu on tarpeen eikä aikaisempaa järjestelykokemusta ei tarvita. Apua kaivataan maali- ja lähtöpaikalla, kahvilassa sekä maastossa rastivahdin tehtävissä. Lisäksi kilpailualueen rakennus- ja purkutöihin kaivataan talkoolaisia. Mikäli sinulla on mahdollisuus osallistua kisatalkoisiin etkä ole vielä ilmoittatunut mukaan, niin ilmoittaudu mahdollisimman pian Sannalle (s-posti: villikka.sanna@gmail.com tai p. 0400 698912).

Tervetuloa mukaan kisatalkoisiin!

Posted in Yleiset.