Lauri ja Aino SM-keskimatkan mitaleille!

 

KyS:n nuorisotoiminnalle lauantai 24.5.2014 on ollut suuri päivä. Joutsenossa suunnistetuissa keskimatkan SM-kisoissa Lauri Lavikainen suunnisti SM-hopealle H17-sarjassa ja Aino Väyrynen pronssille D20-sarjassa. Upeaa päivää täydensi Daniel Koiviston hieno kuudes ja samalla SM-plakettisija H15-sarjassa.

Kisareportterin jo ennakkoon ennustama Laurin läpimurto ikäluokkansa kärkeen tapahtui siis jo nyt keväällä. Mestaruuskin jäi ainoastaan 18 sekunnin päähän, mutta uskon, että se ei Lauria nyt haittaa! Ainon huikeisiin suorituksiinhan olemme jo tottuneet ja viime kauden pitkien matkojen SM-hopeamitali sai nyt palkintokaappiin siis seuraksi keskimatkojen SM-pronssin! Ainon suorituksen hyvyyttä korostaa myös se, että Aino suunnistaa D20-sarjassa ensimmäistä vuotta. Ja tosiaan sokerina pohjalla, seuramme vahvasta poikakaarista Daniel tykitti kuudenneksi H15-sarjassa.

Muista loppukilpailuun selviytyneistä KyS:n nuorista Roosa Metsola oli 12. (D17), Viljami Pätäri 14. (H16), Antti Pasi 17. (H15), Antti Väyrynen 20. (H16) ja Venla Kääriä 31. (D15).

Kuvassa ovat meidän mitalistimme pojastaan varmasti ylpeän Reima-isän kuvaamana.

Onnittelut KyS:n nuorille ja meidän osaaville nuorisotoiminnan vastuuhenkilöille!

Posted in Kilpailut.