Aino ja Antti SM-mitaleille jälleen kerran, nyt SM-yössä!

Ei SM-viikonloppua ilman kahta SM-mitalia KyS:lle. Hyvin olivat KyS:n nuoret tämän strategian sisäistäneet, kun Savonlinnan Tanhuvaarassa kilpailtiin yösuunnistuksen SM-mitaleista. D20-sarjassa Väyrysen Aino otti jo kauden kolmannen henkilökohtaisen mitalinsa sijoittuen hopealle ja jääden kisan voittajasta, Turun Suunnistajien Lisa Schubnellista vain 13 sekuntia! Todettakoon, että Schubnell kuuluu Sveitsin nuorten maajoukkueeseen.

H15-sarjassa kaksi suomen mestaruutta jo ottanut Antti Pasi sijoittui hienosti pronssille. KyS:n hienoa päivää tai pitäisikö sanoa yötä täydensivät Antti Väyrynen H16-sarjan viidennellä sijalla ja Daniel Koivisto H15-sarjan sijalla 10.

Kuten kisareportteri ja -kuvaaja Reima Lavikainen hyvin kuvasi tunnelmia: ”Lähtöpaikalta takaisin kulkiessani tähdet tuikki taivaalla ja vaaraan rinteessä näkyi suunnistajien liikkuvat lamput ja perillä kisakeskuksessa odotti perinteinen KYS-nuorten mitalisade ja kimallus..”

Onnittelut jälleen kerran nuorille suunnistajalahjakkuuksillemme ja heidän taustajoukoilleen! Tällä hetkellä osa KyS:n nuorista leireilee Norjassa tutustumassa ensi vuoden nuorten MM-kisamaastoihin. SM-kisarintamalla edessä on vielä Hyvinkäällä järjestettävä erikoispitkien matkojen kilpailu lokakuussa.

 

Posted in Kilpailut.