Nuorten Rasticupin lopulliset pisteet on julkaistu

Kymenlaakson Nuorten Rasticupin 2014 lopulliset pisteet on nyt julkaistu Rasticup-sivuilla.

Seurapisteiden osalta kausi 2014 noudatteli pitkälti edellisvuoden kaavaa, eli odotetusti ykkönen oli Kouvolan Suunnistajat (1446 pistettä), toisena VeVe (1253) ja kolmantena KyS (1109). Rasticupin kokonaiskilpailuvoittoja keräsi eniten KS (8), toiseksi eniten KyS (5) ja kolmanneksi VeVe (2),

KyS:n nuorista kokonaiskilpailuvoittoihin ylsivät Lauri Lavikainen (H18), Antti Pasi (H16), Onni Vepsäläinen (H9), Roosa Metsola (D18) ja Emilia Pätäri (D10). Kaikkiaan 14 KyS:n nuorta ylsi tällä kaudella ”pokaalikolmikkoon”. Kauden aikana Rasticupiin osallistui kaikkiaan 43 KyS:n nuorta. Hieno määrä! Onnittelut tästä KyS:n suunnistuskoulu- ja nuorisopuolta vetäville tahoille!

Posted in Kilpailut.