Vuosikokouksessa päätettyä

Kymin Suunnistajien vuosikokous pidettiin 27.11.2014. Seuran uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Jyrki Metsola. Johtokunnassakin tapahtui suurta muutosta, kun kaikki entiset johtokuntalaiset eivät olleet enää käytettävissä johtokunnan tehtäviin, vaan halusivat siirtyä KySsissä muunlaisiin hommiin. Johtokuntaan tuli valituksi kolme ihan uutta henkilöä, kaikki kylläkin eri jaostoissa tähän asti toimineita.

Vuosikokous hyväksyi toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2015. Toimintasuunnitelman mukaan tullaan käynnistämään KyS 2020 -projekti, jonka alustavana tavoitteena on suunniteltu olevan pääsarjojen kilpasuunnistukseen panostaminen ja menestyneen nuorisoryhmän tulevaisuudesta huolehtiminen. Projektin tarkempien tavoitteitten määrittely, keinojen suunnittelu ja talouden miettiminen aloitetaan heti ensi vuoden puolella.

Vuosikokouksessa hyväksyttiin talousarvio, joka päätyy 4.500 euron kulujäämään. Erityisesti varoja tullaan satsaamaan nuorten suunnistajien leirityksiin, valmentamiseen ja kilpailemiseen. Meillähän on yksi maajoukkue-edustaja ja edelleen monta SSL:n Aluevalmennusryhmiin kuuluvaa nuorte. Satsauksen kasvattaminen nuoriin tulee asettamaan paineita varainhankintapuolelle. Sponssausten järjestämiseen ja talkoitten tekemiseen ym. mahdolliseen varainhankintaan on satsattava entistä pontevammin. Kaikki seuralaisten ehdotukset järjestää jotain varainhankitamahdollisuuksia otetaan johtokunnassa ilolla vastaan.

Vuosikokous piti aikuisten (40 €) sekä 16-vuotiaiden ja sitä nuorempien (25 €) jäsenmaksut entisellään, mutta nosti perhejäsenmaksun 80 eurosta 100 euroon.

Johtokunnan kokoonpano ja tehtävänjako vuonna 2015 on seuraava:

Puheenjohtaja Jyrki Metsola

Nuorisojaoston pj. Maria Kurhinen

Rannikkorastit-jaoston pj. Peter Svahn

Kartta- ja kilpailujaoston pj. Mikko Kiiski

Seuratoimintajaoston pj. Jaana Pirtilä

KyS 2020 –projektin vetäjä Mikko Töyrylä

Jäsen/nuorisojaosto Anu Soini

Jäsen/maksuliikenne Hannu Währn

Jäsen/kirjanpitäjä Kaisa Snell

 

 

Hyvää loppusyksyä kaikille!

 

Kaisa Snell

”puheenjohtaja evp”

Posted in Yleiset.