Kys:lle yhteistyökumppaneita => Olethan mukana niiden hankinnassa?

KyS:n vuoden 2015 yhteistyökumppaneiden hankinta on parhaillaan meneillään. Kehittyvä toimintamme tarvitsee jatkossa myös yhä enemmän taloudellisia resursseja ja sitä varten tarvitsemme lisää yhteistyökumppaneita. Olen laatinut kumppanihankinnan tueksi PDF-materiaalin, jossa on kerrottu suunnistuksesta sponsorointilajina, KyS:n hienosta toiminnasta sekä esitelty eri sponsorointipaketit.

Kun sinulla on tiedossa yrityksiä, joihin voisit olla yhteydessä yhteistyöehdotuksen muodossa, pyydä minulta PDF-materiaali sähköpostitse (jyrki.metsola@cads.fi) ja ilmoita samalla, mihin yrityksiin sinulla on tarkoitus olla yhteydessä.

Huom! Suunnistusasujen painatuksiin tarvitsemme kumppaneiden logot helmikuun ensimmäisellä viikolla, joten sen osalta asialla on hyvin kiire!

Tällä hetkellä (22.1) vuoden 2015 yhteistyökumppaniksi ovat lähteneet seuraavat yritykset: Steveco, Kymdata, Kymen Seudun Osuuskauppa, Kymenlaakson Osuuspankki, Karttaako.

t. Jyrki Metsola

Posted in Yleiset.