alt

Kuvasuunnistuskilpailu 2014 tulokset

alt

Kuvasuunnistuskilpailuun 2014 jätettiin 13 ratkaisuehdotusta, joka määrä on uusi kilpailuennätys. Ilmeisesti kilpailu oli helpohko, sillä 10 karttaa oli täysin oikein laadittu. 4. ja 10.rasti tuottivat hieman ongelmia kahdelle osanottajalle. Oikean ratkaisun näet ylläolevaa kuvaa klikkaamalla, jolloin se avautuu isompana.

Oikein vastanneiden kesken arvottiin kolme palkintoa. Onnettaren suosiossa olivat Hannu Pönni, Päivi Julku ja Mika Kilpinen. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotut palkinnot saavat Ari Mäntynen, Heikki Lehmus ja perhe Väyrynen. Palkinnot toimitetaan voittajille kevättalven aikana.

Ratamestari Manu kiittää kisaan osallistuneita ja toivottaa menestystä sekä hienoja kokemuksia rasteilla 2015 kaikille KySsiläisille.

Posted in Yleinen.