Leimaus 2015

Suositulle Leimaus-leirille on KySsille varattu 40 paikkaa (asuntolataso). Leimaus järjestetään tänä vuonna Tanhuvaarassa 2.-5.6.2015. Leiri on tarkoitettu 8 – 18-vuotiaille suunnistuksen harrastajille sekä heidän ohjaajilleen.

Leimaus-leirillä on mahdollista harjoitella omalla tasollaan, valittavana on kuusi eri tasoa: RR, TR, taso 1 (11-14 –vuotiaille suunnistajille jotka haluavat harjoittaa suunnistustaitojaan H/D 13 –ratojen tasolla), taso 2 (13–vuotiaille ja vanhemmille suunnistajille jotka haluavat harjoittaa suunnistustaitojaan H/D15 –ratojen tasolla), teho (15-18 –vuotiaille suunnistajille jotka haluavat harjoittaa suunnistustaitojaan H/D 16-18 –ratojen tasolla) ja Pro (15-18 –vuotiaille, SM- tai kansainvälisellä tasolla tavoitteellisesti suunnistaville, tarkoitettu taso, jossa harjoittelu tapahtuu H/D 21 –ratojen tasolla)

10-vuotiaille ja nuoremmilla leiriläisillä tulee olla huoltaja mukana.

Leirin hinta on 200 Eur/leiriläinen ja 180 Eur/ohjaaja.

Ohjaajia tarvitaan mukaan 1 ohjaaja/n. 5 leiriläistä

Ilmoittautumiset hoidetaan koordinoidusti seuran kautta: ilmoittautumiset Anu Soinille (sähköposti anu.soini@kymp.net) 1.4. mennessä (sitovat ilmoittautumiset ilmoitetteva järjestäjille 15.4. mennessä).

Ilmoittautumistietoihin:
– leiriläisen/leiriohjaajan nimi
– syntymävuosi
– tasoryhmä (RR, TR, taso1, taso2, teho, Pro)
– vakuutus: lisenssi, johon kuuluu vakuutus / ei vakuutusta
– lisenssinro
– tiedot erityisruokavaliosta

Lisätietoja leiristä Leimauksen kotisivuilla http://leimaus2015.fi/ 

Posted in Yleiset.