Valmennusryhmään hakeminen

Kymin Suunnistajien valmennusryhmään hakeminen

Kymin Suunnistajien valmennusryhmä on SM-ikäisille (H/D15-H/D21-sarjalaisille) tavoitteellisesti harjoitteleville suunnistajille. Ryhmän tarkoituksena on auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa tarjoamalla mm. taitoharjoituksia sekä erilaisia leirejä (päivä – viikonloppuleirejä, osa omavastuulla), mm. SM- ja muihin arvokilpailujen tyyppimaastoihin tutustumisia, valmennustukea sekä muita yhteisiä harjoituksia. Harjoitukset ja leirit ovat avoimia myös muille kiinnostuneille (leirien omavastuu suurempi kuin valmennusryhmäläisillä tai mahdollisesti kokonaan omavastuullisia).

Vuoden 2016 haku marraskuussa.

Hakulomakkeen palautus Marialle (sähköposti maria(at)kurhinen.net).
Ryhmään voi hakea myös kesken kauden. Ryhmään valitsemisen edellytyksenä on halu kehittyä suunnistajana sekä sitoutuminen ryhmän toimintaan ja yhteisiin pelisääntöihin.

Ryhmämaksu on 100 Eur/vuosi, ja se kattaa myös nuorten kausimaksun ja siihen kuuluvat harjoitukset (taito- ja torstai-harjoitukset sekä Rannikkorastien osallistumismaksut). Ryhmämaksu kattaa yllä mainittujen leiritukien lisäksi myös tasotestin Pajulahdessa sekä seuran tuen lihastasapainokartoituksessa.

Vastuut ja velvollisuudet käydään läpi ryhmäläisten kanssa.

Hakulomakkeen voit ladata tästä.

 

Posted in Valmennus.