Antti ja Daniel edustuspaikan metsästysretkellä Finnspringissä

Lauantaina Salossa suunnistetussa Finnspringissä KyS:n Antti Pasi ja Daniel Koivisto sijoittuivat upeasti sijoille 2 ja 4 H16E-sarjassa. Finnspring on yksi näyttökilpailu kesäkuun lopulla Romaniassa pidettäviin EM-kilpailuihin. Kisareportteri ehdottikin Nuorten maajoukkuevalmentaja Antti Örnille, että jos joukkue valittaisiin nyt tämän kilpailun perusteella, niin nuoret saisivat sitten rauhassa valmistautua kisoihin. Ei mennyt ehdotus ihan suoraan läpi:)

Kymin Suunnistajien lahjakkaat nuoret huomioitiin ansiokkaasti myös kisojen kuuluttajan toimesta, joten ansiokas nuorisotoimintamme sai jälleen ansaittua huomiota ja sana levisi.

Seuraava näyttökilpailu niin EM-kilpailuihin kuin myös 20-sarjalaisten heinäkuun alussa Norjassa pidettäviin MM-kilpailuihin on 13.5 Helsingissä juostava Stadi-sprintti. Tsemppiä meidän nuorille myös tuleviin näyttökilpailuihin!

Kisareportterin huomautus: Daniel tuli maaliin niin nopeasti, että kuvaaja ei ehtinyt kuvaa ottamaan:(

Posted in Kilpailut.