alt

On koittanut aika Firmaliigan!

altRannikkorastien yhteydessä järjestetään tänäkin vuonna joukkuekilpailu jossa firmat, perheet, kaveriporukat tai yhteisöt voivat leikki- ja joskus vakavammallakin mielellä kilpailla toisiaan vastaan. Kauden uutuutena kilpaillaan myös “Vuoden Firmaliigasuunnistajan” tittelistä henkilökohtaisin pistein.

Milloin?
Firmaliiga sisältää 5 osakilpailua + yhden viestisuunnistuksen. Huonoimman kisan pisteet pudotetaan, joten yksi firman saunailta ei pilaa koko kautta. Ensimmäinen osakilpailu 12.5. Teipparin maastoissa.

Miten ilmoittaudutaan?
Ilmoittautua voit internetissä, osoitteessa http://goo.gl/forms/YZgcfY2Wps tai sähköpostilla osoitteeseen: kalletarhonen(AT)gmail.com. Viestin otsikkoon sana FLILMO. Viestiin joukkueen nimi, sarja ja juoksijoiden nimet. Mahdolliset kommentit myös samaan osoitteeseen.
Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollisuus haastaa haluamasi yritys/yhteisö tai perhe.
Firmaliigan ilmoittautumistilannetta ja mahdollisia haasteita voit seurata sivulla: http://goo.gl/Myr3DA

Kaikki mukaan!
Firmaliigaan osallistuminen sekä ilmoittautuminen on tehty helpoksi ja mukaan pääset normaalilla Rannikkorastimaksulla, joten kaikki ilmoittautumaan! Perustakaa vaikka kilpailevat joukkueet työpaikallanne, tai haastakaa yrityksenne pahin kilpailija tuimaan taistoon. Myös naapurikylän tai -kunnan suurisuiset suunnistussuorituksillaan kehuskelevat ”Timot” (nimi muutettu) saat hiljennettyä haastamalla heidät mukaan kisaan!
Lisätiedot, tarkemmat säännöt ym. www.rannikkorastit.fi

alt

Pro-sarjan voittajien on helppo hymyillä, tosin komean kiertopalkinnon kannattelemiseen tarvitaan kaksi vahvaa miestä

Posted in Yleiset.