KyS:n stipendirahasto perustettu, tule mukaan talkoisiin!

Kymin Suunnistajat on perustanut stipendirahaston, jonka tarkoituksena on täydentää seuran ns. normaalitukea ja muualta mahdollisesti yksittäisen urheilijan saamaa lisätukea. Rahastolla mahdollistetaan erityisesti niiden seuramme nuorten (15-25 -vuotiaiden) suunnistajien tavoitteellinen valmentautumis- ja kilpailutoiminta, joiden perheillä ei ole taloudellisia edellytyksiä kattaa mainitusta toiminnasta syntyviä kuluja. KyS:n stipendirahastoon voi lahjoittaa haluamansa summan yksityinen henkilö, yhteisö tai yritys. Lahjoitettava summa on täysin lahjoittajan valittavissa. Pienikin panoksesi on tärkeä!

Tarkempaa tietoa Stipendirahastosta ja ohjeet rahastoon lahjoittamisesta löydät erillisestä Stipendirahaston esitteestä.

Stipendirahaston perustaminen on osa KyS 2020 -projektia, jonka tavoitteena on tarjota lupaaville nuorillemme kehityspolku aikuisten pääsarjoihin ja näin luoda seurastamme eliittiseura myös pääsarjatasolle. KyS 2020 -projekti oli mielessä myös Miikka Kairalla, joka on yksi idean isistä ja rahaston ensimmäinen lahjoittaja. Näin Miikka kertoo perusteistaan lahjoittaa Stipendirahastoon:

 

”Kun muutin Kotkaan reilut viisi vuotta sitten, minut otettiin mukaan Kymin Suunnistajien perheeseen Rannikkorastien kautta. Samalla pääsin näkemään seuran virkistyvää nuorisotoimintaa ja erilaisissa kilpailuissa ja kilpailumatkoilla tutustumaan suunnistajan alkuihin, joilla selvästi oli lahjoja lajiin. Nuoret kehittyvät vuosi vuodelta, minulla suunta on toiseen suuntaan. Vähän ulkopuoliselle Kymin Suunnistajien nuoret näkyvät fiksuna porukkana, jotka hoitavat asiansa kunnolla silloin, kun kartta on kädessä, mutta myös esimerkiksi opiskelujen suhteen. Tiedän, että nuoret tarvitsevat kehittymiseensä monenlaista tukea. Minun taitoni, varsinkaan nyt asuessasi poissa Kotkasta, eivät riitä suunnistuksellisen puolen suoraan tukemiseen, mutta silti haluan olla mukana Kyssän perheessä auttamassa tätä nuorten ryhmäämme tiellä kohti maamme suunnistuskärkeä.”

 

 

Kiitos Miikka. ”Iso käsi” Miikalle!

Posted in Yleiset.