Sotanaamiolliset kyssiläiset Luumäellä

Tiistaina 16.6.2015 Luumäelle suunnistettuihin Kaakon alueen Nuorten rasticup -mestaruuskilpailuihin (ANRC) KyS matkasi yhteiskuljetuksella. Jo menomatkan aikana kisatunnelmaan virittäydyttiin maalaamalla ”sotamaalaukset” poskiin, jonka mallia esittelee ylläolevassa kuvassa D12TR-sarjassa viidenneksi sijoittunut Mette Soini. KyS:n vajaan kolmenkymmenen nuoren suunnistajan iskujoukolle Luumäen kisat olivat myös menestyksen osalta onnistuneet. Alueen mestareiksi seuramme nuorista leivottiin tällä kertaa Evert Gango (H13) ja Olavi Kiiski (H8RR). Toiselle sijalle ylsivät Akseli Virtanen (H14), Matias Kavakko (H12TR), Onni Vepsäläinen (H10RR), Rasmus Töyrylä (H8RR), Roosa Metsola (D18) ja Emilia Pätäri (D12TR). Kolmanneksi sijoittuivat Viljami Pätäri (H18) ja Matias Seppälä (H9RR).

Kisahan oli samalla Kymenlaakson Rasticupin kolmas osakilpailu korotetuin pistein. Tämän hetkinen pistetilanne on nyt päivitetty Rasticup-sivulle. Pieni etumatka naapuriseura VeVeen kääntyi nyt 37 pisteen takaa-ajoasemaksi, joten seurakilpailun osalta kirittävää jäi vielä elokuun viimeisille osakilpailuille ja alueen nuorisoviestiin!